Hakkımda

Fotoğrafım
Samsun/merkez, Türkiye
19 Mayıs 1981 Vezirköprü doğumlu..23 Nisan ilköğretim,Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar bölümü,O.M.Ü Amasya meslek yüksekokulu bilgisayar programcılığı,O.M.Ü BÖTE 3.sınıf öğrencisi..BBBÖ Eğitmeni, Kurucusu olduğu OMÜ BTK(Bilgisayar ve Teknoloji Kulubü) Denetleme Kurulu Üyesi,eğlenceli bir arkadaş, gerçek bir dost, kimine göre gıcık kimine göre uyuz ama genelde sevimli:):)Bilinen diğer adlarım idealist_kuzu(en çok kullandığım) aslı Sürüden ayrılan idealist kuzu olduğu halde kısaltarak böyle kullanıyorum arkadaşlar onu da kısaltıp kuzum derler genelde:),bitlilimon(çok yeni),Bitli Böteli,elma kurdu, fat(arkadaşların en çok kullandığı)""fatma fatma nereye kaadr artık fatıcam"" dedim adım fat kaldı:S

3 Ekim 2009 Cumartesi

AY CAN

Sabırlı olmak isterdim Aycan gibi
Sakin olmak isterdim Aycan gibi
İnce olmak isterdim yine Aycan gibi
Ne zman bilmiyorum ama AY CAN gibi:D:D:D


Gamzeleri kimsede yoktur
Pozitif düşünce onda çoktur
Çözüm merkezi deriz biz ona
geç ayması dışında kusuru yoktur

"Alemsin Fatma" der şaka yapınca,
Hiç kırmaz beni ne kadar kızsada
Mutlulukların en büyüğünü hakediyor
Bu dünyada olmasa öbüür dünyada:D:D:D:D

Fatma Akbulut

30 Eylül 2009 Çarşamba

Unutulmayan


Kulağımda içime dokunan eski bir parça yağmur çiseliyor yapraklar dökülüyor köyde sonbahar başka yaşanıyor..Ilık ılık esen rüzgar çocukluğumdan güzel bir kaç anıyı getiriyor..
Adımı duyuyorum arkadaşalrımın seslerinden..Domblis oynarken ki kaçışlarım gözümde canlanıyor..Bisiklet sürüyorum..Elma topluyorum hepsini ısırıyorum kimse isteemsin diye..
Elinde bastonuyla namazdan dönen dedemi karşılamanın sevinci içime doğuyor yeniden..Evcilikler oynuyoruz dedemle..Hiç kırmıyor beni dizinde uyutuyor bebeğimi..
Gözünden sakınıyor kıramıyor kıyamıyor ağlamama dayanamıyor..Oysa bilmiyor ne acılar ne kırgınlıklar ne ayrılıklar beni bekliyor ..
Karlı bir günde büyüyorum öğrenek kaybetmeyi..Hasta olan dedemi bir daha hiç göremeyeceğimi açıklamaya çalışıyor birileri..Ama ölüm ne demek henüz bilmiyorum ki..Herkes ağlıyor ben de ağlıyorum..Dedemi bekliyorum..
Bilmiyorum bir daha gelemeyeceğini birlikte oyunların yürüyüşlerin
ayrılıklara bırakacağını yerini..ağlıyorum kızıyorum küsüyorum ama hep bekliyorum taki anlayana kadar dönüşü olmayan bir yola gittiğini..Anladğımda büsbütün yıkılıyorum ağlamaların üzülmelerin de fayda etmeyeceğini..Çaresiz kabul ediyorum ve öğreniyorum özlemeyi..

İşte bu yüzden hiç sevmem ayrılıkları o günden beri..


Biricik dedem'e.....

Fatma Akbulut
13.09.09 Pazar saat 14:30
FAT ÇELEBİ

İzleyiciler