Hakkımda

Fotoğrafım
Samsun/merkez, Türkiye
19 Mayıs 1981 Vezirköprü doğumlu..23 Nisan ilköğretim,Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar bölümü,O.M.Ü Amasya meslek yüksekokulu bilgisayar programcılığı,O.M.Ü BÖTE 3.sınıf öğrencisi..BBBÖ Eğitmeni, Kurucusu olduğu OMÜ BTK(Bilgisayar ve Teknoloji Kulubü) Denetleme Kurulu Üyesi,eğlenceli bir arkadaş, gerçek bir dost, kimine göre gıcık kimine göre uyuz ama genelde sevimli:):)Bilinen diğer adlarım idealist_kuzu(en çok kullandığım) aslı Sürüden ayrılan idealist kuzu olduğu halde kısaltarak böyle kullanıyorum arkadaşlar onu da kısaltıp kuzum derler genelde:),bitlilimon(çok yeni),Bitli Böteli,elma kurdu, fat(arkadaşların en çok kullandığı)""fatma fatma nereye kaadr artık fatıcam"" dedim adım fat kaldı:S

23 Temmuz 2009 Perşembe

BİRİ SANA "AŞK" DERSE ÖNCE KALBİNE SOR........

22 Temmuz 2009 Çarşamba

ilginç hikayeler...

YOLUMUZDAKİ ENGELLER
Eski zamanlarda bir kral, saraya giden yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de pencereye oturmuştu. bakalım neler olacak? ülkenin en zengin tüccarları, en güçlü kervancıları saray görevlileri birer birer geldiler, sabahtan öğlene kadar. hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi. halkından bu kadar vergi alıyor, ama yolları temiz tutamıyordu. sonunda bir köylü çıkageldi. saraya meyve ve sebze getiriyordu. sırtındaki küfeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı. sonunda kan ter içnde kaldı ama , kayayı da yolun kenarına çekti. tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki, kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. açtı. kese altın doluydu. bir de kralın notu vardı içinde.
"bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir." diyordu kral. Köylü bugün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
"her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır."

19 Temmuz 2009 Pazar


VUR YÜREĞİM DAĞILSIN VUR FELEĞİM ŞAŞIRSIN SENSİZLİK HÜKÜMSE KALEMİM KIRILSIN...

SEVME BİR DAHA BENİ SEVME ASLA YÜZÜMÜ GÖRME BUNU BENDEN İSTEME...

İzleyiciler